A miskolci mester, aki négyből négy aranyérmet hozott el – videó

Megosztás

A kiváló tehetségű cipész- és csizmadiamester Miskolc egyik büszkesége. Nem elég, hogy ilyen egészen kitűnő cipőket és csizmákat készít, süt róla az is, hogy mennyire rajong a munkájáért és mennyire szívből végzi a dolgát.

Kovács Attila már országos és nemzetközi hírnévre tett szert. Ha valaki négy pár cipővel nevez egy cipész világbajnokságra, majd mind a négy cipővel elhozza az aranyérmet, sőt, az egyik pár cipő megkapja a nagyaranyat is, akkor elmondhatjuk, hogy ez a valaki tud valamit! És – milyen jó kimondani – ez a valaki nem más, mint Kovács Attila Miskolcról!

A Nyár23 adásában a közmédia televíziójában is kellemes riport készült Attila munkájáról. Egyszerűen zseniális, amit ki tud hozni a különböző lábbelikből, akár a felső felületét, akár a talpát nézzük. Mert ezeket a remekműveket csak csodálni lehet.

Borsodról elsőre nem a luxuscipők világa jut eszünkbe, pedig itt készülnek Kovács Attila cipész mesterdarabjai. Az akár strucc- és krokodilbőrből varrt lábbelik ára több százezer forint is lehet, de készülnek itt a társadalombiztosító által támogatott ortopéd cipők is. Kovács Attila csúcs a szakmájában, ezt nemzetközi versenyeken is bizonyítja: nemrég például a németországi Wiesbadenből hozott haza egy nagydíjat. De szerinte a magyar kézművesek, és cipészek híresen jók világviszonylatban is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek